Fanso batterier med højeste ydeevne til markedets bedste pris optimale til tracking enheder, måleapplikationer, sensorer og IoT-udstyr

Fanso 3,6V Li-SOCl2 batterier: Lang levetid, høj energitæthed og alsidige anvendelser inden for industriel automation.

3,6V lithium batterier udgør en fremragende forsyningskilde til måleenheder som gasmålere, elmålere og vandmålere. Deres lange levetid, høje energitæthed og pålidelighed gør dem velegnede til applikationer, hvor konstant og stabil forsyning er afgørende. Batterierne forventes at spille en central rolle i avancerede måle- og overvågningsapplikationer med udviklingen af smart kommunikationsteknologi og tracking enheder, intelligente måleapplikationer, sensorer samt andet IoT-udstyr.

Høj sikkerhed og pålidelighed: IEC60086-4, UL1642 certificeret og UN38.3 godkendt.
Kontakt os og hør nærmere med priser og levering

Fordele ved Fanso batterierne:
Lang levetid. Fanso’s 3,6V batterier har en imponerende levetid, der gør dem velegnede til anvendelser, hvor langvarig forsyning er afgørende.
Dette er især vigtigt inden for smart måling, hvor enheder ofte er installeret i utilgængelige områder og skal fungere i mange år uden hyppig udskiftning af batterier.
Høj energitæthed. Batteriernes høje energitæthed muliggør stabil forsyning over længere perioder.
Dette er afgørende for kontinuerlig drift af smarte måleinstrumenter, der indsamler og transmitterer data i realtid.
Bredt temperaturområde. Batterierne fungerer optimalt over et bredt temperaturområde, hvilket gør dem velegnede til brug i forskellige klimaforhold. Dette er afgørende for måleinstrumenter, der kan udsættes for ekstreme temperaturer i deres driftsmiljø.

Anvendelser:
Smart Grid. Batterierne er velegnede til intelligente elnet, hvor præcis måling og overvågning af strømforbrug er afgørende.
De kan anvendes i målere, der opsamler og transmitterer data om forbrug og netværkshelbred.
Overvågning. Litium batterierne er optimale til sensorer og måleinstrumenter, der overvåger miljøparametre som luftkvalitet, temperatur og fugtighed.
Disse enheder kræver en pålidelig forsyningskilde for at fungere korrekt over tid.
Industrielle automations-systemer. Smarte måleinstrumenter anvendes også i industriautomation for at overvåge og styre produktionsprocesser.
Fanso batterierne sikrer en stabil forsyning til disse kritiske systemer.